Flamira House Cleaning - pentru o viata impecabila

Flamira House Cleaning ofera garantia unui serviciu de curatenie profesionala in apartamente, vile, ansambluri rezidentiale, sedii firma, spatii comerciale, atat in Bucuresti cat si in judetul Ilfov .

Este important ca mediul in care locuiesti sau iti desfasori activitatea sa fie impecabil. Serviciile oferite de Flamira House Cleaning va aduc pe langa economii si timp liber, optimism si fericire.

Bucurati-va de cei dragi!

Timpul este inamicul nostru numarul 1. De ce sa nu iti folosesti timpul intr-un mod placut si sa lasi profesionistii sa-si faca treaba?

Scopul nostru ca si firma de curatenie este de a oferi clientului satisfactia dorita.

De ce Flamira House Cleaning?

Preturi fara concurenta - oferim servicii de curatenie de calitate la cele mai bune preturi.

Profesionalism - utilizam substante si masini profesionale. Produsele utilizate sunt de cea mai inalta calitate, iar la cerere se vor folosi produse bio.

Siguranta - personalul nostru este calificat si a fost selectat doar dupa prezentarea cazierului judiciar si a analizelor medicale. Echipa de curatenie va fi supervizata de persoane din conducerea firmei pana la acomodarea clientului cu personalul pus la dispozitie. Vor exista controale periodice de verificare a desfasurarii activitatii personalului nostru si pentru orice nemultumire fata de serviciului asigurat de noi, este necesar doar un simplu telefon in 24 de ore si vom reveni pentru corectarea problemelor aparute, fara niciun tarif suplimentar.

Suntem asigurati impotriva daunelor sau pierderilor provocate in timpul desfasurarii activitatii personalului nostru.

Flexibilitate - de comun acord stabilim intervalul orar in care Flamira House Cleaning isi desfasoara activitatea.

Confidentialitate - personalul semneaza la angajare clauze de confidentialitate.

Satisfactia clientului - deviza noastra este "Niciun client nemultumit".